تبلیغات
دامپزشکی و اطلاعاتی در رابطه با آن - نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ:

نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ:

-گوشت شترمرغ یک گوشت طعم دار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به طور صحیح پخته شود, طعم آن مثل استیک می‌شود.

-این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می‌شود.

-میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شترمرغ صرف می‌شود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.

-پیش از طبخ گوشت شترمرغ می‌توان آن را بوسیله سس سویا طعم دار کرد و یا در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون ،سیر له شده، فلفل قرمز خرد شده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد (به دلیل این که این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می‌کند بهتر به مدت کم در این طعم دهنده‌ها قرار داده شود) سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.

-استفاده از مایکروویو یا مایکروفر برای طبخ این گوشت توصیه نمی‌شود، چرا که به شدت آن را خشک می‌کند.



تاریخ : جمعه 18 اردیبهشت 1394 | 08:41 ب.ظ | نویسنده : مهران رجبی | نظرات

  • بن تن | قالب وبلاگ | دنیای اس ام اس